СЕРВИС

servis-banner1

Сервисната подршка е основа за успешната соработка со нашите клиенти. Градежната механизација е вредна само доколку е во функција. Машина во дефект, кога е најпотребна, чини најмногу. Затоа, ние сме фокусирани на професионален пристап во работењето. Брзиот рок на достава на резервни делови во комбинација со ефикасната сервисна подршка секогаш дава позитивен резултат. Се разбира, за секоја сервисна интервенција следи гаранција за извршената работа.

SOOSAN logo1     
auger 
    MB Logo