РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

rezervni-delovii-banner1

Вршиме набавка на резервни делови за сите познати градежни машини. Ви нудиме набавка на комплетни мотори, менувачи, оски и хидраулични компоненти. Нудиме широк асортиман на потрошни материјали за повеќе познати марки на градежна механизација од залиха: масла, филтери, заби за корпи, трансмисиони ремени...

Доколку бараниот дел го нема на залиха, истиот ќе Ви биден понуден со најкраток рок на испорака.

SOOSAN logo1     
auger 
    MB Logo