МАШИНИ

gradezni-masini-banner

Ви нудиме набавка на нова и половна градежна механизација. Во опсегот на нашата понуда се: багери со гасеници, багери со тркала, натоварувачи со тркала, комбинирани натоварувачи/ровокопачи, грејдери, компактни багери со гасеници, компактни натоварувачи со тркала, компактни натоварувачи со гасеници, ваљаци, финишери за асфалт, глодалки за асфалт, зглобни дампери, телескопски манипулатори и др.

 

Нашата врска со клиентот продолжува и после продажбата на машината. Обезбедувањето на резервни делови и сервисна подршка за секоја купена машина, без разлика дали се работи за нова или користена машина, се обврска и приоритет во нашата понатамошната соработка со клиентите. За секоја нова машина, во зависност од моделот, нудиме фабричка гаранција од 12 до 60 месеци! Секоја користена машина претходно е проверена од стручна овластена екипа на нашиот добавувач.

 

SOOSAN logo1     
auger 
    MB Logo