За нас

za-nas-banner

МЕГА ТЕХНИКА нуди набавка на нови и користени градежни машини, работни приклучоци и резервни делови за градежна механизација. Без разлика дали купувате нова или користена машина, ние Ви нудиме комплетна услуга: сервис, резервни делови и работни приклучоци.

SOOSAN logo1     
auger 
    MB Logo