РАБОТНИ ПРИКЛУЧОЦИ

rabotni-priklucoci-banner

Работните приклучоци се наша специјалност! Без разлика дали се работи за хидрауличен чекан, сврдел, глодалка за асфалт или корпа со посебна намена - ние имаме решение за Вашето барање. И дури и повеќе од тоа: доколку имате некое специфично барање, ние сме тука да Ви помогнеме! Нудиме набавка на специјални работни приклучоци - конструирани според Вашите специфични барања. Претставници сме на реномирани фирми со врвен квалитет како: SOOSAN, AUGERTORQUE и други.

 

Без разлика дали работниот приклучок ќе се монтира на багер, натоварувач, кобинирана машина или компактен натоварувач, ние ќе Ви понудиме оптимално решение. Со правилен избор на работни приклучоци Вашата машина станува мултифункционална, со што штедите финансиски средства за купување на повеќе специјализирани машини. И не само тоа, заштедувате и на транспортирање, потрошувачка на гориво и нивно одржување!
SOOSAN logo1     
auger 
    MB Logo